2022-2023 Öğretim Yılı TEV Üniversite Eğitim Bursu Kontenjanı
2022-2023 ÖÄŸretim Yılı TEV Üniversite EÄŸitim Bursu Kontenjanı
Vakfımız, kuruluÅŸundan bu yana baÅŸarılı ve maddi desteÄŸe ihtiyacı olan öÄŸrencilere 269.076 yurt içi eÄŸitim bursu vermiÅŸtir. Bu kapsamda 2022-2023 öÄŸretim yılı için de öÄŸrencilerinize burs kontenjanı ayırdığımızı mutlulukla paylaşır, bu süreç içerisindeki deÄŸerli desteklerinize ÅŸimdiden teÅŸekkür ederiz. Her yıl daha fazla öÄŸrenciye burs verebilmek için kaynak geliÅŸtirme konusunda vargücümüz ile çalıştığımızı bilmenizi isteriz.
TEV burs baÅŸvuruları; 2022-2023 öÄŸretim yılı için 12 Eylül - 2 Ekim 2022 tarihleri arasında alınacaktır. Bu kapsamda Vakfımızın burs kontenjanı ayrılan fakülte ve yüksekokullarınıza yönelik kontenjan mektuplarını ve kontenjan sayılarını gösteren tabloyu ekte bilginize sunuyoruz.
ÖÄŸrencilerinizin TEV Üniversite EÄŸitim Bursuna baÅŸvuru yapabilmesi için; ekteki evraklarımızın burslarla ilgili birimlerinize veya ilgili fakültelere acilen ulaÅŸtırılması konusunda yardımınıza ihtiyaç duymaktayız. Bununla birlikte üniversitenizin kontenjan ayrılan fakülte/yüksekokul web sayfasında “TEVBurs BaÅŸvurulan BaÅŸlamıştır: www.tev.org.tr internet sayfasından baÅŸvuru yapabilirsiniz" bilgisinin paylaşılması ve kontenjan ayrılan birimlerinizde mülakat sürecini gerçekleÅŸtirmek amacıyla gerekli desteÄŸin verilmesi sürece katkı saÄŸlayacaktır. Burs komisyonları belirlenmesi ve mümkün ise ihtiyacı olan öÄŸrencilerinize internet kullanımlı sessiz bir görüÅŸme odası saÄŸlanması, en baÅŸarılı ve en ihtiyaçlı öÄŸrencilerinizi desteklememize yardımcı olacaktır.
ÖÄŸrencilerinizin burslarımızdan yararlanabilmesi için; kontenjan ayrılan fakülte/yüksekokullarınızda kayıtlı aday öÄŸrencilerin internet sayfamızdan baÅŸvuru formunu doldurması ve açıklanan prosedürü takip etmesi gerekmektedir. BaÅŸvuru süresi sonunda adaylar; en az 3 öÄŸretim üyenizin/görevlinizin katılımıyla oluÅŸturulacak burs komisyonu tarafından seçilecek olup seçimlere TEVden de bîr temsilci katılacaktır. Aday öÄŸrencilerin evraklarının incelenmesinin ardından burs kazanan öÄŸrencilere bilgi gönderilecektir.
|
2022-2023 ÖÄžRETİM YILI KONTENJAN TABLOSU |
||
|
Okul Adı |
Fakülte Adı |
2022-2023 ÖÄŸretim Yılı Yeni Kontenjan Sayısı |
|
EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) |
|
101 |
|